Рекли су о нама: Петар, ученик • Гимназија "Свети Сава" Подгорица
Kontakt podatci Gimnazije Sveti Sava Podgorica

Rekli su o nama: Petar, učenik

Petar Jevrić – učenik

Kada sam odlučio da upišem Gimnaziju „Sveti Sava“ u Podgorici, bio sam podstaknut željom da steknem kvalitetno obrazovanje u okruženju koje će mi pružiti solidnu akademsku osnovu, ali istovremeno podržati moj lični i intelektualni razvoj.

Takođe me privukla ideja da budem dio prve generacije ove škole i da učestvujem u formiranju njenog identiteta.

Očekivao sam da će gimnazija pružiti akademski izazovne kurseve, ali istovremeno omogućiti prostor za razvoj mojih interesovanja i talenata. Nadao sam se inkluzivnoj zajednici u kojoj će se cijeniti različitosti i u kojoj će se podsticati međusobno uvažavanje.

Moje iskustvo u Gimnaziji „Sveti Sava“ premašilo je moja očekivanja.

Dobio sam priliku da učim od stručnih nastavnika koji su posvećeni i koji su spremni da podrže svakog učenika u postizanju njegovog punog potencijala. Takođe sam dobio priliku da se razvijam kao osoba, ne samo akademski, već i u smislu ličnog rasta.

Posebno mi se dopada atmosfera međusobnog poštovanja i podrške koja vlada među učenicima i osobljem škole. Takođe cijenim raznolikost sekcija koje su dostupne, koje pružaju priliku za razvijanje različitih vještina i interesovanja.

Preporučio bih Gimnaziju „Sveti Sava“ svima koji traže obrazovanje koje istovremeno podstiče akademski uspjeh i razvoj, ali takođe pruža prostor za razvoj cjelokupne ličnosti svakog pojedinca. Ova škola pruža jedinstveno iskustvo koje kombinuje visokokvalitetno obrazovanje sa podrškom u razvoju ličnih talenata i interesovanja.