Рекли су о нама: Петар, ученик • Гимназија "Свети Сава" Подгорица
Kontakt podatci Gimnazije Sveti Sava Podgorica

Рекли су о нама: Петар, ученик

Петар Јеврић – ученик

Када сам одлучио да упишем Гимназију „Свети Сава“ у Подгорици, био сам подстакнут жељом да стекнем квалитетно образовање у окружењу које ће ми пружити солидну академску основу, али истовремено подржати мој лични и интелектуални развој.

Такође ме привукла идеја да будем дио прве генерације ове школе и да учествујем у формирању њеног идентитета.

Очекивао сам да ће гимназија пружити академски изазовне курсеве, али истовремено омогућити простор за развој мојих интересовања и талената. Надао сам се инклузивној заједници у којој ће се цијенити различитости и у којој ће се подстицати међусобно уважавање.

Моје искуство у Гимназији „Свети Сава“ премашило је моја очекивања.

Добио сам прилику да учим од стручних наставника који су посвећени и који су спремни да подрже сваког ученика у постизању његовог пуног потенцијала. Такође сам добио прилику да се развијам као особа, не само академски, већ и у смислу личног раста.

Посебно ми се допада атмосфера међусобног поштовања и подршке која влада међу ученицима и особљем школе. Такође цијеним разноликост секција које су доступне, које пружају прилику за развијање различитих вјештина и интересовања.

Препоручио бих Гимназију „Свети Сава“ свима који траже образовање које истовремено подстиче академски успјех и развој, али такође пружа простор за развој цјелокупне личности сваког појединца. Ова школа пружа јединствено искуство које комбинује висококвалитетно образовање са подршком у развоју личних талената и интересовања.