Рекли су о нама: Невена, ученица • Гимназија "Свети Сава" Подгорица
Gimnazija "Sveti Sava". Konkurs za upisu prvi razred gimnazije (srednje skole). Učenice i učenici - na odmoru

Рекли су о нама: Невена, ученица

Невена Булатовић – ученица

Гимназију „Свети Сава“ уписала сам са надом у нови почетак и боље сјутра. Оснивање овакве школе за мене је представљао крупан помак ка ведријој будућности нашег образовања. На једном мјесту срели су се модеран живот и праве вриједности, са традиционалним коријенима нашег народа.

Моја очекивања су била да ће школа радити на очувању моралних вриједности које ћемо надоградити савременим приступом образовању.

Сада, када сам ученица ове школе тврдим да су се моја главна очекивања, као што су труд, пажња и разумијевање од стране наставног кадра, испунила.

Поред наведеног, школа је опремљена савременом технологијом и има одличне услове за боравак и рад. Овдје се потврдило оно што сам прижељкивала, а то је да школа није само редовно образовање, већ и много шире сазнање из разних области које се не налазе у уџбеницима.

Свакодневно дружење, добра и присна интеракција наставника и ученика су заиста нешто што краси нашу школу.

Оно што ми се највише допада јесте чињеница да стручни кадар размишља да смо ми ипак дјеца, па често имамо организована дружења у склопу школских активности. Имали смо и неколико излета до сада.

Ову школу бих препоручила свима, без изузетка.